Welcome. This text can be set inside Appearance > Walk Options > Header.

Call Toll Free: 1800-220-1122

Vitalflex

Zo word je een Paralympisch Kampioen!

Paralympische Spelen

Als je voor iemand ontzag mag hebben, dan is het voor paralympiërs. Ondanks de tegenslagen die zij hebben gehad, wisten zij zich er doorheen te slaan en tot een sportniveau te komen dat de Paralympische Spelen waardig is. Talking about doorzettingsvermogen. Maar vergis je niet: jij bent net zo sterk als zij.

Een gezonde geest en een gezond lichaam

Zo’n 9% van de Nederlandse bevolking heeft een lichamelijke handicap. Dit kan aangeboren zijn, maar ook door een ongeluk komen. Veel mensen raken hierdoor vroeg of laat in een behoorlijke dip. Je kunt niet zo goed bewegen als je klasgenootjes, vrienden of collega’s en voelt je daardoor minder waard. Toch is het de moeite om die gedachtegang te doorbreken. Onderzoek toont aan dat sporten met een lichamelijke handicap een heleboel plezier met zich meebrengt, je zelfvertrouwen vergroot en de acceptatie van je handicap verbetert. Daarnaast voorkomt het vereenzaming. Een positieve stemming heeft bovendien invloed op je gezondheid. Het vermindert de kans op hart- en vaatziekten, een hoge bloeddruk en botontkalking.

Ook jij kunt het!

Dus, kop op, open je laptop, zoek op het internet welke sportclubs er bij jou in de buurt zijn, kijk filmpjes op YouTube en bovenal: meld je aan! Bedenk dat je altijd nog kunt stoppen als het je niet bevalt. Grote kans dat alleen het contact met mensen die in hetzelfde schuitje zitten het al de moeite waarde maakt. Wie weet blijk je een verborgen talent te hebben. Zolang je er voor gaat kan ook jij de top bereiken.

We zijn allemaal hetzelfde

Ondanks dat je een arm of been mist, niet kunt lopen of dat je ledematen soms doen wat ze zelf willen, verschilt jou lichaam niet zo veel van dat van iemand die nergens last van heeft. Iedereen heeft wel eens te kampen met gespannen spieren, kramp en verminderde doorbloeding. Zelfs topsporters van de Paralymische Spelen. En juist doordat jouw lichaam op sommige plaatsen net iets anders werkt heb je soms een extra helpende hand nodig. Niets om je voor te schamen, maar wel zo handig als daar iets voor is. VitalFlex is zo’n middel. De spray of massageolie is perfect voor vermoeide, verzuurde, gespannen en stijve spieren. Bovendien stimuleert het de doorbloeding, is het pH-neutraal, niet plakkerig en geschikt voor alle huidtypen.

En zoals voor (bijna) alles geldt in het leven: baat het niet, dan schaadt het niet. VitalFlex is te koop bij fitness- en sportclubs, (sport)masseurs en sportwinkels. Je hebt al een flesje voor slechts €14,99!

Vind een verkooppunt bij jou in de buurt