Welcome. This text can be set inside Appearance > Walk Options > Header.

Call Toll Free: 1800-220-1122

Vitalflex

Voel jij je ook een echte Olympiër?

zwemmer olympische spelenEr zijn weer 4 jaar verstreken en dus is het tijd voor de Olympische Spelen. Dit jaar vindt het evenement plaats in één van de grootste steden van Brazilië: Rio de Janeiro. Meer dan 10.000 atleten uit ruim 200 landen strijden om die felbegeerde gouden plak. Of het nu gaat om zwemmen, judo of atletiek, allemaal gaan ze toch uiterste.

Traditiegetrouw begint ook de gewone sterveling rond deze tijd met sporten. Geïnspireerd door je idool trek je je racefiets onder die laag stof vandaan, haal je je hardloopschoenen uit de mottenballen of neem je een spontane duik in het diepe.

Vaak gebeurt dit onbezonnen met alle gevolgen van dien. Helaas beschikt niet iedereen over de expertise van een professioneel sportteam. Het is dus zaak goed op jezelf te passen en zo nodig een middel in huis te halen dat je ondersteunt tijdens of na je sportieve uitspattingen.

De sportspray van Vitalflex is speciaal ontwikkeld voor het behoud van vitale en flexibele spieren, pezen en gewrichten. De spray stimuleert de doorbloeding van de spieren en de huid en koelt de bloedvaten. Ideaal bij vermoeide, verzuurde en stijve spieren, maar ook bij krampen, verrekkingen en blauwe plekken biedt de spray verlichting. Tot slot werkt de spray ook prestatieverhogend bij bijvoorbeeld wielrenners, voetballers, hardlopers, triatleten en andere sporters.

Voor de professionele sportverzorger, de sporter en de recreant is VitalFlex ook verkrijgbaar in de vorm van een massageolie. Deze neutrale, ongeparfumeerde olie is PH-neutraal, kleeft niet, bevat geen toegevoegde geur- en kleurstoffen en is geschikt voor alle huidtypen.

Wil je een keer VitalFlex proberen? Ga naar een van de ruim 25 verkooppunten of profiteer tot en met 26 augustus van 10% korting bij SlendersBeauty. Ga naar www.pedicuregroothandel.nl/bouwvak/vitalflex