Welcome. This text can be set inside Appearance > Walk Options > Header.

Call Toll Free: 1800-220-1122

Vitalflex

US Open

US OpenOp 31 augustus is het laatste grandslamtoernooi van het seizoen begonnen, de US Open. Dit Amerikaanse tennistoernooi wordt sinds 1978 gespeeld op hardcourt. In het Arthur Ashe Stadium verdedigen Marin Cilic en Serena Williams hun titel van vorig jaar. Serena laatste maakt kans om dit seizoen alle grandslamtoernooien te winnen. Pas drie vrouwen gingen haar hierin voor, Maureen Connolly in 1953, Margaret Smith-Court in 1970 en Steffi Graf in 1988.

Nederlanders op de US Open

Ook dit jaar nemen er weer verschillende Nederlanders deel aan de US Open. Geen een Nederlanders was direct geplaatst voor het enkelspel, alleen Robin Haase en Kiki Bertens hebben zich uiteindelijk weten te plaatsen voor het hoofdtoernooi. Beiden hebben de eerste ronde gewonnen, maar Kiki is op 2 september helaas in de tweede ronde uitgeschakeld door titelverdedigster Serena Williams. Robin Haase komt vandaag weer in actie tegen de nummer twaalf geplaatste Richard Gasquet uit Frankrijk.

Tennisblessures

Tennis is een zeer blessure gevoelige sport. De meest voorkomende blessures zijn de zweepslag en tennisarm. Om een tennisblessure te voorkomen is het belangrijk dat je altijd begint met een goede warming up. Warm lopen en rustig inspelen zijn heel belangrijk om de spieren op te warmen. Daarnaast is geschikte kleding en goed schoeisel erg belangrijk. Zorg voor voldoende demping in je zolen en kleding die zweet doorlaten.

Luister, wanneer je toch te maken krijgt met een blessure, goed naar je lichaam. Geef het voldoende tijd om te herstellen en ga vooral niks forceren. Bouw na de herstelperiode de training langzaam op en gebruik een brace of tape ter ondersteuning.

Gebruik na het sporten VitalFlex sportspray. Deze spray warmt de spieren op om de doorbloeding te bevorderen. De VitalFlex sportspray is uiterst doeltreffend bij vermoeide, verzuurde en stijve spieren.

Laat uw reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*